Zigosani u reketu 2. sezona 34. epizoda

admin 5 prosinca, 2020

Zigosani u reketu 2. sezona 34. epizoda za gledanje online,Zigosani u reketu sezona 2 epizoda 34 online

Zigosani u reketu 2. sezona 34. epizoda

IZVOR SLIKE I TEKSTA IMDB

Nastavljaju se avanture junaka serije Žigosani u reketu. Večeras nas očekuje prva epizoda druge sezone od 22:40 na kanalu Nova S. Nova epizode će se emitovati četvrtkom i petkom. Glumci Nebojša Dugalić i Branislav Lečić, kao i glumica Iva Ilinčić su za N1 govorili o novoj sezoni i najavili dosta promena.

Nebojša Dugalić, koji tumači lik Voje Todorovića, izjavio je za N1 da je serija pokušaj i da se, u domenu sporta, zahvati što veći deo društvene stvarnosti, i onih “paralelnih” stvarnosti. Iva Ilinčić je rekla da je njen lik, Teodora, dosta stabilnija u odnosu na prvu sezonu. Branislav Lečić, koji je pojačanje serije u drugoj sezoni, kaže o svom liku da je uključen kao “čovek koga zovu tajkun”.

Zrelija je, prošla je kroz turbulentan period u životu, postoje linije radnje koje prate nju, otvara Kulturni centar, malo se posvećuje i politici, drugačije je u odnosu na prvu sezonu.

Između ostalog, ono što doprinosi boljem utisku celine jeste ta raznovrsnost prostora, raznovrsnost atmosfera… Pogotovo kad ima dobrih kombinacija eksterijera i enterijera, kad ima neke prirode…

U prvoj sezoni je bila Pula, dakle more, i to odmah, vizuelno, daje jedan mnogo ozbiljniji utisak celini. Sada smo imali nešto na Skadarskom jezeru, koje zaista izgleda potpuno nadrealno, čarobno… Mislim da će ova sezona, u smislu raznovrsne vizuelnosti, biti možda još zanimljivija